16 Ağustos 2008 Cumartesi

Bayramda Benelux, Paris Turu

BENELUX & PARISŞEKER BAYRAMIBRÜKSEL (1) - PARİS (3) - LÜKSEMBURG (1) - (KÖLN) - AMSTERDAM (2)7 Gece 8 GünKLM Havayolları ile 28 Eylül Hareket

28 Eylül ISTANBUL - AMSTERDAM - BRÜKSEL
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla 15.00’de buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından KLM Havayollarının KL 1616 sefer sayılı uçuşu ile 17.15 de Amsterdam’a uçuş. Yerel saat ile 19.55 de varış ve Havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüzle Brüksel’e hareket. Varışın ardından panoramik Brüksel şehir turu. Turumuzda Kraliyet Sarayı, Çin ve Japon evleri, Grand Place, Borsa Binası, Atomium ve Heysel stadyumu görülecek yerler arasındadır. Daha sonra otelinize transfer ve yerleşme. Geceleme otelinizde.

29 Eylül BRÜKSEL – PARİS
Sabah kahvaltısının ardından Paris’e hareket ediyoruz. Güzergâh üzerinde ekstra olarak düzenlenecek olan Bruges turuna katılma imkânı.(30 euro).Paris’e varış sonrası panoramik şehir turu. Bu turumuzda Eyfel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Champs Elysees, Louvre Müzesi, Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon’un mezarı görülecek yerler arasındadır. Otele transfer ve yerleşme. Serbest zaman ve geceleme otelinizde.

30 Eylül PARİS
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilebilecek olan Montmartre ressamlar tepesi, tekne ile Seine Nehri gezisi ve Eiffel kulesi turuna katılabilirler (60 Euro). Akşam isteyen misafirlerimizle ekstra Paris by night( 20 euro) ve dünyaca ünlü Lido Show. (120 Euro) Geceleme otelinizde.

01 Ekim PARİS
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilebilecek olan tam gün Disneyland turuna katılabilirler (85 Euro).Geceleme otelinizde.

02 Ekim PARİS – LÜKSEMBURG
Sabah kahvaltının ardından Lüksemburg’a hareket. Panoramik Lüksemburg şehir turunda Petrus vadisini, eski şehir merkezini ve dar sokaklarını, şehir katedralini, Dükler sarayını görme imkânına sahip olacaksınız. Tur bitiminde otele yerleşme. Geceleme otelinizde.

03 Ekim LÜKSEMBURG – KÖLN – AMSTERDAM
Sabah kahvaltının ardından Köln’e hareket ediyoruz. Varış sonrası yapılacak şehir turumuzda Gotik Katedrali, alışveriş caddeleri ve Rhein Nehri Köln’de görülecek yerler arasındadır. Daha sonra Amsterdam’a hareket ve varışımıza istinaden panoramik şehir turu. Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı, Çiçek Pazarı, Kırmızı Fener Sokağı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele hareket ve yerleşme. Geceleme otelinizde.

04 Ekim AMSTERDAM
Sabah kahvaltısı ardından arzu eden konuklarımızla yarım gün ekstra Marken & Volendam turu ( 45 euro) veya tam gün Grand Holland turuna ( 75 Euro) katılma imkânı. Serbest zaman ve geceleme otelinizde.

05 Ekim AMSTERDAM – ISTANBUL
Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman, alışveriş ve gezme imkânı. Ardından Havalimanına transfer ve KLM Havayollarının KL 1615 sefer sayılı uçağı ile 12.00’de İstanbul’a uçuş ve 16.20 da Atatürk Havalimanına varış. Turumuzun sonu.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=298

Hiç yorum yok: