16 Ağustos 2008 Cumartesi

Bayramda Dubai Turu

BAYRAMDA DUBAİ TURU
01 EKİM - 05 EKİM 2008AİR ARABİA İLE4 GECE 5 GÜN

1. Gün İSTANBUL – DUBAI
Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Miletos Turizm kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Air Arabi Havayollarının EK sefer sayılı uçağı ile Dubai’ye hareket. a Dubai’ye varış. Varışın ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılanma ve otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

2. Gün DUBAI
Sabah kahvaltısının ardından panoramik Dubai şehir turu. Şehir turumuz esnasında; Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab panoramik görüntüsü ve fotoğraf molası ile ünlü Jumeirah Plajı, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları gezilecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan Çöl Safari turuna (70 Euro) katılabilirler. Bu turumuzda önce 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri tekrar otellerinize bırakıyor. Geceleme otelinizde.

3. Gün DUBAI
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan Dubai Creek’te açık büfe akşam yemekli tekne turuna (55 Euro) katılabilirler. Geceleme otelinizde.

4.Gün DUBAI
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab otelinde öğle yemeği (125 Euro) turuna katılabilirler. Geceleme otelinizde.

5. Gün DUBAI – İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından dönüş uçak saatine bağlı olarak öğlen 12.00 a kadar odaların boşaltılması. Yetkilerimiz tarafından havalimanına transfer, bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Air Arabia Havayollarının EK 121 sefer sayılı uçağı ile 14.30 da İstanbul’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından 17.55 de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=295

Hiç yorum yok: