16 Ağustos 2008 Cumartesi

BAYRAMDA FAS TURU

BAYRAM ÖZEL BIR BILEN ILE FAS TURUCASABLANCA - MARAKECH TÜRK HAVAYOLLARI FARKIYLA 30 EYLÜL 08 GIDIS – 05 EKIM 08 DÖNÜS 4 GECE - 5 GÜN
1. Gün IStanbul - Casablanca
Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde buluşma Türk Havayolları ile CaSablanca’ ya hareket ile Casablanca`ya varisimiza istinaden. Türk rehberimiz tarafinca karsilama ve sehre hareket. Casablanca`daki otelimize transfer, yerlestikten sonra aksam yemegi serbest ve geceleme otelde.

2. Gün Casablanca - Marrakech (240 km)
Sabah kahvaltisini otelde aldiktan sonra Casablanca`da 1986 -1993 yillari arasinda yaptirilan Hassan II camii görülecektir.Dünyanin en büyük camisidir. 20 000 metrekare alana kurulu yapi günün en etkileyici gezisi olacaktir (Camii giris ücreti müsterilerimize aittir.) Anfa & Ain Diab, Muhammed V Meydani, Birlesmis Milletler Meydani ve Ogle yemegi icin serbest zaman (opsiyonlu) . Marrakech`e hareket. Settat ve Benguerir sehirlerinden geçerek kizil sehir Marrakech`e varis. Geceleme otelde.

3. Gün Marrakech Turu
Sabah alinacak kahvaltinin ardindan Marakes Sehir turu ; Anitsal Koutoubia Camii, Fas isi mozaik ve ahsap süslemelerle bezeli Bahai Sarayi, Saadian Türbeleri ve zeytin agaçlariyla çevrili Menara Bahçeleri Görülecek yerler arasindadir. Alinacak ögle yemeginin ardindan Geleneksel dev bir labirenti andiran Marakes çarsisinin tüm geleneksel köselerini kesfedeceksiniz. Bu gezi esnasinda kumasçilar, demirciler, deri tabakhaneleri,ahsap ustalari gibi ülkede mevcut nice el sanatlarinin tüm örnekleri ile karsilasacaksiniz. Ogle yemeginden sonra (opsiyonlu). Günümüz, Afrika`daki en hareketli sehir meydani Jma El Fna Meydani ile sonlanacak. Gerçek bir “mucizeler avlusu” diye adlandirabilecegimiz bu meydan UNESCO Milli Miraslar listesinde mevcut ender meydanlardan birisidir. Meddahlar, yilan oynaticilari, dövmeciler,Hokkabaz ve cambazlarin gösterileri ile senlenen Jma El Fna için kisaca “açik hava tiyatrosu” diyebiliriz. Geceleme Marakes`deki otelimizde.

4. Gün Marrakech Turu
Sabah alinacak kahvaltinin ardindan son alis verisler icin Marakes serbest zaman ; Aksam Dileyen misafirlerimize ekstra olarak Dünyaca meshur Chez Ali Showu izleme imkani. (Opsiyonlu) ( Bu muhtesem gösteriyi kaçirmamanizi önemle tavsiye ederiz). Geceleme otelde.

5. Gün Casablanca - Istanbul
Sabah alinacak kahvaltinin ardindan Benguerir ve Settat sehirlerinden geçerek . Casablanca ya varis ve Muhammed V havalimanina transfer, bilet islemleri sonrasi pasaport kontrolunden gecis ve ucaga binis. 4:30 saatlik ucus sonrasi Istanbul`a varis ve turumuzun sonu.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=273

Hiç yorum yok: