16 Ağustos 2008 Cumartesi

BAYRAMDA İSVİÇRE İTALYA TURU

ŞEKER BAYRAMI İ S V İ Ç R E & İ T A L Y ACENEVRE(2) & MİLANO(3) &COMO, LUGANO(1) & ZÜRİH(1)PEGASUS Havayolları ile10 ŞEHİRDEN İÇ HAT BAĞLANTI İMKÂNI
27 Eylül Hareket7 Gece 8 Gün

27 Eylül İSTANBUL–ZÜRİH-CENEVRE
Sabiha Gökçen Havaalanı Dış Hatlar Terminali Miletos Turizm kontuarı önünde saat 06.50 de buluşma. Bagaj, bilet işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının PGT 397 seferi ile Zürih’ e saat 08.50 de hareket Yerel saat ile 11.05 de varış ve ardından Cenevre’ye hareket. Alanda bekleyen özel otobüsümüzle Birleşmiş Milletler’in Avrupa Merkezi olan Cenevre panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında; Leman Gölü, Mont Blanc Köprüsü, Büyük Katedral, Notre Damme Adası ve eski şehir görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.

28 Eylül CENEVRE
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Alışveriş ve dinlenme imkânı. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Lozan & Montrö ve Chillon Şatosu turuna katılabilirler(80 Euro). 1923 yılında Barış Antlaşmasının imzalandığı İsviçre’nin kültürel başkenti Lozan, şirin kenti Montrö ve ülkenin sembolü haline gelmiş muhteşem Chillon Şatosu bu tam günlük turumuzda görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.

29 Eylül CENEVRE–MİLANO
Sabah kahvaltısının ardından Milano’ya hareket. Milano’ya varışımızın ardından panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında; opera binası La Scala, Duomo meydanı ve kilisesi, Sforza Kalesi{Castella Sforzesco}, La Galeria, Porta Romana bulunmaktadır. Tur bitiminde otele transfer. Geceleme otelinizde.

30 Eylül MİLANO
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Verona&Garda turu(50 Euro). Görülecek yerler arasında; Romeo ve Juliet’in evi, Dükler Sarayı Arena, Dante meydanı, Garda gölü bulunmaktadır. Tur bitiminde otele dönüş. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Puerto Allegro Latin Amerikan gecelerinde müzik eşliğinde akşam yemeği turu (40 Euro). Geceleme otelimizde.

01 Ekim MİLANO
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Portofino turu (60 Euro). İtalya’nın şarkılara dize olmuş küçük balıkçı kasabasında Castello Brown, San Giorgio kilisesi ve feneri, Marina’yı görme imkânı. Geceleme otelimizde.

02 Ekim MİLANO– (COMO ) – LUGANO
Sabah kahvaltısının ardından Como & Lugano ‘ya hareket. İtalya’nın doğa harikası bölgelerinden olan Lugano ve Como gölü panoramik olarak görüldükten sonra otele yerleşme. Geceleme otelimizde.

03 Ekim LUGANO–ZÜRİH
Sabah kahvaltısının ardından özel otobüsümüzle Zürih’e hareket. Varışımızın ardından pnoramik şehir turu. Bu turumuzda Zürih Gölü, Eski Gar, Milli Müze, Zürih Katedrali, Saat Kulesi İle Strasse Caddesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zaman. Geceleme otelimizde.

04 Ekim ZÜRİH–İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından havalimanına transfer. Pegasus Havayollarının H9 398 seferi ile saat 11.55 de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 15.55 de varış ve turumuzun sonu.

TUR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya www.tatilyolu.net/c/tur.asp?id=300

Hiç yorum yok: