16 Ağustos 2008 Cumartesi

Bayramda Madrid Barclona Turu

“İSPANYA KLASİĞİ”
MADRID(2) & BARCELONA(2) (01– 05 EKİM 2008)
4 Gece - 5 Gün

1. Gün - İSTANBUL - MADRİD
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Miletos Turizm kontuarı önünde uçuştan 2 saat önce Miletos Turizm yetkilileri ile buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Onur Air özel seferi ile hareket. Madrid´e varışın ardından yapılacak panoramik Madrid şehir tanıtım turunda görülecek yerler arasında Kraliyet Sarayı, Cervantes Anıtı, Puerta Del Sol Alanı, Alcala Kapısı, Cibeles Çeşmesi bulunmaktadır. Şehir turunun ardından otelimize transfer ve yerleşme. Serbest zaman. Geceleme otelinizde.

2. Gün - MADRİD
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Acentamızın düzenlemiş olduğu ekstra turlara katılabilirler. Geceleme otelinizde.

3. Gün - MADRİD - BARCELONA
Sabah kahvaltısının ardından özel otobüsümüz ile Barcelona´ya hareket. Yaklaşık 620 km lik bir yolculuk sonrasında Barcelona´ya varışta yapılacak panoramik şehir turunda görülecek yerler arasında La Sagrada Familia Katedrali, Endülüs Arenası, Kristof Kolomb Heykeli, Kale Semti, Kraliyet Sarayı, Barcelona Limanı, İspanya ve Catalunya Meydanları, Colon Meydanı bulunmaktadır. Şehir turunun ardından serbest zaman. Geceleme otelinizde

4. Gün - BARCELONA
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Acentamızın düzenlemiş olduğu ekstra turlara katılabilirler. Geceleme otelinizde.

5. Gün - BARCELONA - İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Öğleden sonra, havaalanına transfer. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra onur Air özel seferi ile İstanbul´a hareket. İstanbul´a varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki turumuzda buluşmak dileği ile...

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=292

Hiç yorum yok: