16 Ağustos 2008 Cumartesi

Bayramda Roma , Floransa Turu

ROMA - FLORANSA TURU İMPARATORLUK ve SANATIN BAŞKENTLERİ …4 GECE 5 GÜN 01 Ekim 2008 Gidiş - 05 Ekim 2008 Dönüş

1.Gün: İSTANBUL - ROMA
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Miletos Turizm Kontuarı önünde buluşma. Özel Uçağımız ile saat 10:55’te Roma’ya hareket . Roma’ya saat 12:25 de’varış. Ardından panoramik ROMA şehir turu. Görülecek yerler; VATICAN ve SAN PIETRO KATEDRALİ, COLLESSEUM, ROMA FORUMU, TRAIANO FORUMU,CIRCO MASSIMO YARIŞ ALANI, VENEDİK MEYDANI,VITTORIANO ZAFER ANITI, AŞK ÇEŞMESİ, İSPANYOL MERDİVENLERİ, CORSO ve NAZIONALE CADDELERİ. Tur sonrası otele transfer ve yerleşme.Dinlenme, gezme ve alışveriş imkanı. Geceleme otelinizde.

2. Gün: ROMA (NAPOLI-CAPRI-POMPEI)
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman , İsteyenler ile ekstra; Napoli – Pompei – Capri turu. Geceleme otelinizde.

3. Gün: ROMA (FLORANSA)
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman .Dileyenler ile ekstra FLORANSA turu. Görülecek yerler arasında ; ARNO NEHRİ, PONTE VECCHIO KÖPRÜSÜ, UFFIZI SANAT GALERİSİ, SAN GIOVANNI BATTISTA ,SIGNORIA SARAYI bulunmaktadır. Akşam isteyenler ile ekstra İTALYAN TAVERNASI’nda içkili, müzikli eğlence. Geceleme otelinizde.

4. Gün: FLORANSA - ROMA - İSTANBUL
Sabah kahvaltısından sonra Roma Havalimanına transfer sonrası özel uçağımız ile 13:25’te İstanbul’a hareket , saat 17:00’ te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

5.GÜN: FLORANSA (SIENA- PISA)
Sabah kahvaltı sonrası serbest gün, kent pazarında alışveriş imkanı. Arzu edenlerle ekstra; Toscana bölgesinin 2 meşhur kasabası olan Siena ve Pisa´nın görülmesi.Gezi sonrası Montecatini’ye dönüş. Geceleme otelimizde.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=231

Hiç yorum yok: