16 Ağustos 2008 Cumartesi

Bayramda Sharm El Sheikh, Kızıldeniz Turu

SHARM EL SHEIKH TURU
ŞEKER BAYRAMI
4 Gece – 5 GünÖzel Havayolları ile 01 - 05 EKİM 2008

1. Gün : İstanbul - Sharm El Sheikh
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında sabah saat 11:00`te Miletos Turizm rehberiyle buluşma, check in işlemlerinin ardından Air Cairo Havayollarının MSC9018 sayılı özel seferi ile saat 14:30`da Sharm El Sheikh`e uçuş. Yaklaşık 2 saat 30 dakikalık yolculuğun ardından Sharm El Sheikh`e varış, otelimize transfer. Geceleme Otelinizde.

2. Gün Sharm El Sheikh
Otelinizde alınan kahvaltı sonrası serbest gün. Dilerseniz ekstra düzenlenen (90 euro) tam günlük, öğle yemeği dahil Ras Mohammed tekne turuna katılabilirsiniz. Ras Mohamed Ulusal Parkı, bilinen 1000 farklı balık türüne, 200 farklı tür mercan, 125 farklı soft-mercan çeşidine ev sahipliği yapan Kızıldeniz’in en güzel korunmuş su-altı parklarından birisidir. Tam günlük öğle yemekli Ras Mohammed tekne turumuzda, özel araçlarımızla otelden alındıktan sonra Na’ama Bay’de bulunan Marina’da bizi bekleyen teknemize çıkıyoruz. Mısır’ın en güzel doğal koruma alanlarından bir tanesi ve Ulusal Marine Parkı olan Ras Mohammed; deniz altındaki muhteşem doğa manzaraları, balık ve diğer denizaltı canlılarının çeşitliliği ve büyüleyici mercan resifleri ile sizleri Kızıldeniz’in bakir koylarına ve eşsiz güzelliğine hayran bırakacak. Gün boyunca üç farklı noktada teknemiz demir atarak sizlere yüzme ve şnorkel ile su altı dünyasını keşfetme imkanı tanıyacak. Tüm dünyadan binlerce dalgıç için bir dalış cenneti olan Ras Mohammed’de, tüm gün teknede güneşlenme imkanı da bulacak ve öğle yemeğini teknemizde açık büfe olarak alacaksınız. Akşam Yemeği ve Geceleme Otelinizde.

3. Gün : Sharm El Sheikh
Otelinizde alınan kahvaltı sonrası serbest gün, bugün dilerseniz, otobüsle tüm günlük Kahire turuna katılabilirsiniz.(70 euro) Bu turumuzda Gizza Piramitlerini ve Ulusal müzeyi rehber eşliğinde gezecek, Kahire`yi tanıma fırsatı bulacaksınız. Akşam Yemeği ve Geceleme Otelinizde.

4. Gün : Sharm El Sheikh
Otelinizde alınan kahvaltı sonrası serbest gun veya arzu eden Extra Motor Safari turuna katılabilir.(40 euro) Akşam yemeği ve geceleme otelinizde.

5. Gün : Sharm El Sheikh - İstanbul
Otelinizde alınan kahvaltı ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Uçağımız akşam kalkışlı olacağı için, tüm gün denizin tadını çıkarabilirsiniz veya extra olarak Glass Boat ve Eski Sharm El Sheikh turuna katılabilirsiniz. (30 euro) Akşam otelden toplanma, havalimanına transfer ve Air Cairo MSC9018 sayılı özel seferi ile saat 23:00`de İstanbul`a hareket. Yaklaşık 2 saat 30 dakikalık yolculuğun ardından İstanbul`a varış.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=267

Hiç yorum yok: