16 Ağustos 2008 Cumartesi

Ürdün Amman, Petra, Kızıldeniz Turu

AMMAN TURURAMAZAN BAYRAMI 4 Gece 5 GünROYAL FALCON ile 30 Eylül – 04 EKİM 2008

1. GÜN: İSTANBUL / AMMAN
Sabiha Gökçen Havaalanından Dış Hatlar Terminalinde Miletos Turizm yetkilileri ile buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinin ardından ROYAL FALCON sefer sayılı uçuşu ile Amman’a uçuş. Amman Havalimanına varış. Otele transfer ve yerleşme. Geceleme otelde.

2. GÜN: AMMAN
Sabah kahvaltısından sonra panoramik Amman şehir turu. Başkent olan Amman 7 ayrı tepenin üzerine kurulmuştur. En yüksek tepeden tüm şehrin panoramik manzarası görülebilmektedir. Şehir turunda Citadel, Romalılar zamanından kalma tiyatro, arkeolojik kalıntılar, folklor müzesi, Kral Abdullah Camii ziyaret ediliyor. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz için ekstra Jerash şehir turu. Amman’ın kuzeyine doğru hareket. Burada çok güzel olarak korunmuş, Romalılardan kalma, Jerash şehrini ziyaret. Tur bitimi otele dönüş. Geceleme otelde.

3. GÜN: AMMAN
Sabah kahvaltısını otelde aldıktan sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra yedinci Dunya harikası olan Petra turu. Tur bitimi otele dönüş. Geceleme otelde.

4. GÜN: AMMAN
Sabah kahvaltısını otelde aldıktan sonra arzu eden misafirlerimiz için ekstra Mozaik Kenti Madaba, Nebo Dağı ve Ölüdeniz turu. Dünyaca ünlü Bizans mozaiklerinin evi olan Madaba’ya hareket. Buranın ziyaretinden sonra Nebo Dağı ve Ölüdeniz’in ziyareti. Tur bitimi otele dönüş. Geceleme otelde.

5. GÜN: AMMAN / İSTANBUL
Sabah kahvaltısını otelde aldıktan sonra Amman Havalimanına transfer ve Royal Falcon Havayolları sefer sayılı uçuşu İstanbul’a hareket. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına a varış ve turumuzun sonu.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN

Hiç yorum yok: