16 Ağustos 2008 Cumartesi

Ürdün, Petra, Amman, Kızıldeniz Sharm, Kahire Turu

ÜRDÜN - MISIR ( SHARM EL SHEIKH-AMMAN - PETRA ) TURU
28 Eylül 2008 - 04 Ekim 2008 7GECE 8GÜN
ROYAL FALCON AIR ile

1. gün : İstanbul/ Amman / Sharm El Sheikh
Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Miletos Turizm yetkilileri ile saat 08:30 buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinin ardından Royal Falcon Havayolları uçağı ile saat 10:50 de Amman’a hareket. Yaklaşık 2 saat sürecek yolculuğun ardından Amman’a varış. Kısa bekleme süresinden sonra Royal Falcon Havayolları ile saat 14:30 da Sharm El Sheikh’e hareket yaklaşık 1 saat 15 dakika süren yolculuğun ardından Sharm El Sheikh’e varış. Otellerimize transfer ve geceleme otelimizde.

2. gün : Sharm El Sheikh
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

3. gün : Sharm El Sheikh
Sabah kahvaltısının ardında tam güm serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için Ekstra olarak düzenlenecek olan RAS MOHAMMED dalış turu. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

4 gün : Sharm El Skeikh
Sabah kahvaltısının ardında tam güm serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için Ekstra olarak düzenlenecek olan ST.CATHERINE kilisesi turu.Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

5. gün : Shram El Skeikh
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

6. gün Shram El Skeikh / Amman
Sabah kahvaltı sonrası odaların boşaltılması serbest zaman. Transfer için otellerden toplanma Havaalanına gidiş.Saat 16:30 da Royal Falcon Havayolları ile Amman’a hareket yaklaşık 1 saat 15 dakika süren yolculuğun ardından Amman’a varış.Otellerimize transfer.Geceleme otelimizde.

7. gün : Amman
Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz için ekstra olarak rehberlerimizin düzenleyeceği öğlen yemekli Dünyanın 7. harikası olan PETRA TURU veya MOZAIK KENTI,NEBO DAGI VE OLUDENIZ turu yapılacaktır.Tur bitimi otele dönüş.Geceleme otelimizde.

8. gün : Amman/İstanbul
Sabah kahvaltı sonrası odaların boşaltılması.Transfer için otellerden toplanma;havaalanına gidiş.Saat 07:30 da Royal Falcon Havayolları ile İstanbul’a hareket;yaklaşık 2 saat süre yolculuğun ardından İstanbul’a varış;ve turumuzun sonu.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=278

Hiç yorum yok: