16 Ağustos 2008 Cumartesi

Roma , Floransa , Venedik Turu

ROMA – FLORANSA - VENEDİK TURU İMPARATORLUK, ROMANTİZM ve SANATIN BAŞKENTLERİ …7 GECE 8 GÜN 27 EYLÜL 2008 GİDİŞ - 04 EKİM 2008 DÖNÜŞ

1.GÜN: İSTANBUL - ROMA
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Miletos Turizm yetkilileriyle saat 20.30’da buluşma.Bilet ve gümrük işlemlerini takiben Özel Havayolları ile saat 10:00` da Roma’ya hareket.Saat 12.10’da inişimizi takiben özel otobüslerimiz ile otelimize transfer.Geceleme otelimizde.

2.GÜN: ROMA
Sabah kahvaltı sonrası panoramik Roma şehir turumuz için otelimizden hareket. Turumuz esnasında, Coliseum, İspanyol Merdivenleri, Trevi Aşk Çeşmesi, Piazza Venezia, Vittorio Emmanuella Anıtı, Roma Forum, Via Del Corso, Antik Stadyum, Vatican Cumhuriyeti, St. Pietro Katedrali görülecek yerler arasındadır.Şehir turu sonrası serbest zaman. Geceleme otelimizde.

3.GÜN: ROMA (NAPOLİ-POMPEİ)
Sabah kahvaltı sonrası serbest saatler.Arzu edenler ile tam gün ekstra; tipik İtalyan şehri olan Napoli ve Vezüv Yanardağı’nın püskürmesiyle kül bulutu altında kalan ve taşlaşmış bedenlerin görüldüğü antik şehir Pompei turu. Geceleme otelimizde.

4.GÜN: ROMA – FLORANSA(MONTECATINI)
Sabah kahvaltı sonrası Floransa’ya hareket.Rönensans’ın doğduğu şehir olan Floransa’da yapılacak olan panoramik şehir turunda Duomo Kilisesi (Santa Maria Della Fiore), Vaftizhane, Eski Saray, Ponte Vecchio, Piazza Signoria, Michelangelo Tepesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrasında serbest saatler. Akşamüzeri Montecatini’deki otelimize transfer ve geceleme otelimizde.5.GÜN: FLORANSA (SIENA- PISA)Sabah kahvaltı sonrası serbest gün, kent pazarında alışveriş imkanı. Arzu edenlerle ekstra; Toscana bölgesinin 2 meşhur kasabası olan Siena ve Pisa´nın görülmesi.Gezi sonrası Montecatini’ye dönüş. Geceleme otelimizde.

6.GÜN: FLORANSA - VENEDİK
Sabah kahvaltı sonrası Venedik’e hareket.Öğleden sonra yapılacak Gondollar şehri Venedik’te yapılacak olan panoramik şehir turunda San Marco Katedrali ve Meydanı, Dükler Sarayı, Canale Grande, İç Çekme ve Rialto Köprüsü görülecek yerler arasındadır. Arzu edenler rehberiniz düzenleyeceği Extra Gondol gezisine katılabilirler.Akşam üzeri serbest zaman. Akşam konaklama otelimizde.

7. GÜN: VENEDİK (VERONA)
Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman.Arzu edenler ile ekstra olarak yapılacak olan Romeo ve Juliet’in evi olarak bilinen Verona gezisi.Gezi sonrası otelimize geri dönüş.Akşam konaklama otelimizde.

8.: VENEDİK – İSTANBUL
Sabah kahvaltı sonrası saat 10:00’da odaların boşaltılması ve serbest zaman. öğleden sonra Venedik Havalimanı’na hareket. Bilet ve gümrük işlemlerinin ardından saat 17:00’da Özel uçağımız ile ile İstanbul’a dönüş . Turumuzun sonu.

TUR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=232

Hiç yorum yok: