16 Ağustos 2008 Cumartesi

Bayramda Londra Turu

RAMAZAN BAYRAMI LONDRA TURU PEGASUS Havayolları ile
01 Ekim Hareket 4 Gece 5 Gün

01 Ekim İSTANBUL – LONDRA
Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla 08.30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının H9501 sefer sayılı uçuşu ile 10.30 da Londra’ya uçuş. Yerel saat ile 12.15 de Stansted Havalimanı’na varışın ardından özel otobüsümüzle panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında; Parlemento Binası, BIG BEN Saat Kulesi, Westminister Köprüsü ve Manastırı, Trafalgar Meydanı, Amiral NELSON Anıtı, Hyde Park, Kuleli Köprü, Buckingham Sarayı, Oxford ve Regent Alış-veriş Caddeleri, Royal Albert konser binası, Thames Nehri, Piccadilly Meydanı bulunmaktadır. Geceleme otelinizde.

02 Ekim LONDRA
Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan meridyen çizgisinin geçtiği ve eski Kraliyet Rasathanesinin bulunduğu Greenwich turu veya Madam Tussaud mumyalar müzesi turu (60 euro). Geceleme otelinizde.

03 Ekim LONDRA
Sabah kahvaltısı ve serbest gün. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek olan Oxford & Stratford and Warwick Kaleleri turuna (90 Euro) katılma imkanı.Bu turumuzda 13.yy dan gelen şöhretiyle Oxford üniversitesini, Dünyaca ünlü yazar William Shakespeare’in doğum yeri ve yarı ahşap evlerinin günümüze kadar korunduğu 16.yy pazar şehri olan Stratford’u, ortaçağdan kalma Warwick kalesini görme imkanı. Akşam isteyenler ile ekstra olarak düzenlecek Ortaçağ saray ziyafeti turu (120 euro). Geceleme otelinizde.

04 Ekim LONDRA
Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından organize edilecek ekstra turlara katılabilirler. Geceleme otelinizde.

05 Ekim LONDRA – İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Stansted Havalimanı’na transfer ve Pegasus Havayollarının H9502 sefer sayılı uçuşu ile 13.05 te Sabiha Gökçen Havalimanına uçuş. Yerel saat ile 18.40 da Sabiha Gökçen Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=299

Hiç yorum yok: