16 Ağustos 2008 Cumartesi

Budapeşte , Viyana , Prag Turu

PRAG & VİYANA & BUDAPEŞTE TURU 27 Eylül 2008 Gidiş - 04 Ekim 2008 Dönüş7 Gece & 8 Gün

1.GÜN : İSTANBUL / PRAG
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde MİLETOS TURİZM yetkilileriyle saat 12:00’da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Özel Havayolları ile saat 08:30’da Prag’a hareket. İnişimizi takiben bizi bekleyen özel otobüsümüzle Prag şehir turu.Görülecek yerler : Kraliyet Sarayı, St. Vitus Katedrali, Loretta, Charles Köprüsü, , Eski Şehir Meydanı Mustek Meydanı ve Vaslavske Bulvarı.Sonrasında otelimize transfer ve serbest zaman.Aksam Dileyenler extra Tekne turuna katılabilirler.Geceleme otelimizde.

2.GÜN : PRAG (KARLOVY VARY)
Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenlerle ekstra; tam günlük Karlovy Vary turuna katılma imkanı.Aksam extra Folklorık Cek Gecesı turu.Geceleme otelimizde.

3.GÜN : PRAG ( TEREZIN NAZI KAMPI )
Sabah kahvaltı sonrası serbest gün, alışveriş imkanı. Arzu edenlerle ekstra; yarım günlük Terezın Nazi Kampı Turu.Akşam dileyenlerle ekstra Ortacag Gecesi turuna gidiyoruz.Geceleme otelimizde.

4.GÜN : PRAG - VİYANA
Sabah kahvaltı sonrası özel otobusumuzle Viyana’ya hareket.Yaklaşık 4.5 saatlik bir yolculuk sonrası varıs ve Viyana Şehir turu.Görülecek yerler ; Opera binasi, Güzel Sanatlar Müzesi, Parlamento Binasi, Burg theatre, Tarihi Sehir Meydani, Universite, Schöenbrunn Sarayi, Belvedere Sarayi ve şehrin diğer önemli yerleri. Turdan sonra otelimize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.

5.GÜN : VİYANA ( VİYANA ORMANLARI )
Sabah Kahvaltıdan sonra serbest zaman. Dileyenler yarim gunluk Mayerling – Zigrod ( Viyana Ormanları Turu ) ile aksamki Grinzing Meyhaneleri turlarina ekstra olarak katilabilirler.. Geceleme otelinizde.

6.GÜN : VİYANA - BUDAPESTE
Sabah kahvaltıdan sonra özel otobüsümüzle Budapeste’ye hareket.Yaklaşık olarak 3 saatlik bir yolculuktan sonra Budapeste’ye varısı takıben Budapeşte sehır turunda; Kahramanlar meydanı, Andrassy caddesi, Opera, Parlamento, Zincirli Köprü, Gülbaba Türbesi, Buda Kalesi, Mathias kilisesi, Elizabeth Köprüsü görülecek yerler arasında.Sonrasında otelımıze transfer ve serbest zaman.Arzu edenler akşam ekstra Tuna nehrinde yemekli tekne turuna katılabilirler.Geceleme otelimizde.

7.GÜN : BUDAPEŞTE (ESTERGON TURU )
Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman, arzu edenler ekstra tam gunluk Esztergom/Visegrad/Szentendre gezisine katılabilirler. Aksam dileyenlerle ekstra Borkatakomba Çigan gecesine gidiyoruz.Geceleme otelimizde.

8.GÜN : BUDAPESTE / İSTANBUL
Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman ardından havaalanına transfer, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra saat 16:15’de Özel Havayolları ile İstanbul’a hareket ve turumuzun sonu.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=228

Hiç yorum yok: