16 Ağustos 2008 Cumartesi

Bayramda Venedik , Floransa Turu

VENEDIK - FLORANSA 01 EKİM 08 GİDİŞ - 05 EKİM 08 DÖNÜŞ VENEDIK- VERONA-GARDA GÖLÜ - FLORANSA 4 gece 5 gün

1. GÜN: ISTANBUL / VENEDIK
Sabiha Gökçen Havalimani Dis Hatlar Terminalinde Miletos Turizm yetkilileriyle saat 08.30´da bulusma. Bilet ve gümrük islemlerini takiben Özel uçağımız ile ile saat 10.30´da Venedik’e hareket. 12.00 da Bologna Markoni havaalanina varis.Varisi takiben yapilacak olan sehir turumuzda ; San Marco Katedrali ve Meydani, Dükler Sarayi, Canale Grande, Iç Çekme ve Rialto Köprüsü ziyaret edecegiz. Sehir turu sonrasi otelimize yerlesme. Geceleme otelimizde.

2. GÜN: VENEDIK
Kahvalti sonrasi serbest zaman, arzu edenler ekstra Romeo ve Juliet´in sehri Verona gezisine katilabilirler. Aksam konaklama otelimizde.

3. GÜN: VENEDIK –FLORANSA
Kahvalti sonrasi serbest zaman ,Arzu edenler extra Floransa gezisine katilabilirler. Yapilacak olan sehir turunda ; Duomo Kilisesi (Santa Maria Deella Fiore), Vaftizhane, Eski Saray, Ponte Vecchio, Piazza Signoria, Michelangelo Tepesi görülecek yerler arasindadir. Sehir turu sonrasi Venedige dönüs.Konaklama otelimizde.

4. GÜN: FLORANSA :
Sabah kahvaltı sonrası serbest gün, kent pazarında alışveriş imkanı. Arzu edenlerle ekstra; Toscana bölgesinin 2 meşhur kasabası olan Siena ve Pisa´nın görülmesi.Gezi sonrası Montecatini’ye dönüş. Geceleme otelimizde.

5. GÜN: VENEDIK / ISTANBUL
Sabah kahvalti sonrasi serbest saatler.Arzu edenler ile extra olarak yapilacak olan Murano-Burano adasi turu.Aksam üzeri Venedik havalimanina transfer, bilet ve gümrük islemlerinden sonra özel uçağımız ile Istanbul´a hareket.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=233

Hiç yorum yok: