16 Ağustos 2008 Cumartesi

Bulgaristan Devin Spa, Termal ve Terapi Turu

BULGARİSTAN DEVİNSPA TERMAL WELLNESS VE TERAPİ TURU
29 Eylül – 04 EKİM 20084 GECE – 5 GÜN
5 YILDIZ HOTEL KONAKLAMALI
BALKANLARIN EN İYİ TERMAL TESİSLERİNDE EĞLENCE VE DİNLENCE BİR ARADA
1. SINIF TERMAL ÜNİTELER – AÇIK KAPALI TERMAL HAVUZLAR – ÖZEL GÜZELLİK VE MASAJ PAKETLERİ – DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ – JEEP SAFARİ TURLARI – BARBEKÜ PARTY – VE MUHTEŞEM EĞLENCE VE DOĞA BİR ARADA !...

29 Eylül 2008 1. Gün :
Kadıköy evlendirme Dairesi saat 21:00 , Beşiktaş İnönü Stadı Önü saat 22:oo , Bakırköy Ömür Plaza Önü Saat 23:00’ da Acenta rehberimiz ile buluşma ve sonrası Edirne - üzerinden TÜRKIYE (Kapikule)BULGARISTAN(Kapitan Andrevo)sinir kapilarinda Pasaport&Gümrük islemleri sonrasi BULGARISTAN`a giris. DEVİN `e hareket.

30 Eylül 2008 2. Gün :
Sabah erken saatlerde Plovdiv üzerinden Devin’ e varış Panoromik bir şehir gezisinin ardından Doğal güzellikleri ile ünlü Devin kasabasında yer alan 5 yıldız otelimize yerleşme sonrası serbest zaman. Bu zaman diliminde tesisimizin sıcak su havuzlarında dinlenebilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

O1 Ekim 2008 3. Gün :
Sabah Kahvaltısının ardından serbest zaman dileyen misafirlerimizle extra öğle yemeği dahil Plovdiv Şehir Turu PLOVDIV SEHIR TURU (Eski Plovdiv-Antik tiyatro-Balaban evi-Mevlevihane-Sveta Bogoroditsa Kilisesi Konstantin ve Eleni Kilisesi,Cuma camii,Kiril ile Metodius Kilisesi ziyaretleri, gezisi alis-veris imkani, ) akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

02 Ekim 2008 4. Gün :
Sabah Kahvaltısından sonra serbest zaman dileyen misafirlerimizle öğle yemeği dahil RODOP DAĞLARI JEEP SAFARİ TURU bu turumuzda ünlü kayak merkezi Pamporo, Alabalık çiftlikleri şelaleler gezilecek olup öğle yemeği tipik bir Bulgar köyünde kuzu çevirme et mangal olarak verilecektir.Ardından otelimize dönüş akşam yemeği ve konaklama otelimizde

03 Ekim 2008 4. Gün :
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman Dileyen Misafirlerimiz ile Dağ Yürüyüşü otelimize dönüş serbest zaman akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

04 Ekim 2008 5. Gün :
Sabah kahvaltımızın ardından Otelimizden ayrılış ve İstanbul’ a hareket ve Turumuzun sonu.

DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN
0212 258 66 07 veya http://tatilyolu.net/c/tur.asp?id=288

Hiç yorum yok: